Нова телевизия разказа историята на майка, бита с тръба, рязана

...
 Нова телевизия разказа историята на майка, бита с тръба, рязана
Коментари Харесай

Съдят майка, убила мъжа си след дълги години домашно насилие

 

" Нова телевизия " описа историята на майка, бита с тръба, рязана с нощ, провесвана през балкона, заливана с парещ восък. Допреди няколко месеца, когато, по думите й, при самоотбрана пробожда с нож насилника си, който е татко на децата й. Ударът е съдбовен. Днес дамата е с мярка за неотклонение подписка и чака дело. Ще бъде подсъдима за ликвидиране.

Тя е на 41 години е. С дребни деца е и до неотдавна е била помощник-възпитател в детска градина. Не пожелава да й се споделя името, само че пожелава да бъде разказана историята й. Двамата почнали връзка преди 11 години. Мъжът е бил с 11 години по-възрастен от нея. Бил снабдител на кафе.

" Съвсем първоначално си беше благ и деликатен, не беше недодялан. Все едно идеалния мъж, преди децата. По никакъв метод не ми е посягал. Агресията ескалира по време на втората бременност. Докато бях бременна ми посегна. Не си припомням защо. Посини ми окото, а вечерта си предложения посетители. Започнаха да зачестяват случаите още по време на бременността. Както си стои безшумно и добродушно и почва извънредно кряскане, без причина. Обвиняваше ме за всяко нещо. Помислих, че е напрежение поради тежката бременност. Посягаше ми. Детето се роди прибързано, лежа в кувьоз. Започна да ми взима картата за майчинството, на която се превеждаха детските. Започна да ме оставя без пари. Оставахме без ток. Гонил ме е боса и по домашни облекла посред зима от у дома. Знае, че ме е боязън от високо и ме провесваше от терасата. Побоища. Имам счупена скула, неведнъж счупени ребра, белег на главата. Децата чуваха, колкото и да се стремя да ги защищавам. Пускала съм тъжби, неведнъж е идвала полиция. В множеството случаи той излиза на открито и бяга ", описа тя в ефира.

До прокуратурата през годините доближават три сигнала. В два от случаите тя сама отдръпва жалбите след това. Третият път обаче мъжът е наказан - на три месеца условно за нанасяне на лека телесна щета.

А по думите й, през последната година експанзията става нетърпима. И по този начин до 21 февруари, когато с децата се прибират у дома.

" Ток няма. Но във входа има, значи... Той сподели: " Не е правилно, аз съм го платил ". И оттова почна всичко. Пусна си музика, сипа си ракия, продължи да крещи, да дудне, да вика, да блъска. Бях купила свещ в бурканче, с цел да имаме някаква светлина. Дойде и ме заля с горещия восък. А зсе защитих с телефона, той още повече побесня и ме замери с солидна чаша за уиски, в която си беше сипал ракия. Не помня какво стана по-късно. Падна ми пердето. Помня единствено, че съм звъняла на 112. Оказва се, че съм им звъняла три пъти. Казала съм нещо от сорта " Елате бързо, апелирам за помощ ". Разбрах какво се случва чак в ареста. Според мен щеше да пристигна някакъв подобен миг, само че щях аз да съм жертвата. Децата схванаха, задават въпроси, всичко съм им обяснила. Не питат към този момент ", приключва описа си дамата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР